Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Magyar nyelvű lett az App Store

Szép csendben megkapta magyar nyelvű változtát az Apple App Store.

Az áruház magyar nyelvét tegnap még csak trükközve lehetett behozni, de ma már automatikusan átállt rá.

0 Tovább

Perel a Rockstar a GTA-film miatt

A BBC márciusban jelentette be, hogy tévéfilmet készít a Grand Theft Auto III című játék megjelenését övező botrányokról. A skót bűnözőszimulátor sokaknál kiverte a biztosítékot, egy amerikai ügyvéd, bizonyos Jack Thompson afféle kereszteshadjáratot indított a program ellen.

Az angol tévés óriás jó ötletnek találta bemutatni az esetet a fejlesztők szemszögéből, a főszerepekre Daniel Radcliffe-t és Bill Paxtont nyerték meg.

Egy dolgot felejtettek el mindössze: egyeztetni a játékokat készítő Rockstar Gamesszel.

A stúdió az anyacég Take-Twon át beperelte a BBC-t a film miatt. A rövid közleményben csak annyit fűztek hozzá az esethez, hogy többször is próbáltak beszélni a stúdióval a dologról, mindhiába, így ez maradt az egyetlen logikus lépés.

Hogy lesz-e így valami a filmből, igazából azon múlik, hogy meg tud-e állapodni a BBC a Rockstarral.

Trevor nincs megelégedve / Forrás: Rockstar Games

0 Tovább

Oszama bin Laden akár gamer is lehetett volna

Az amerikai hírszerzés nemrég friss információkkal szolgált az Oszama bin Láden erődje elleni 2011-es támadásról, és kiadták néhány, a terroristavezér házában talált könyv és újság címét is. Ezek között pedig akad két igen érdekes irat:

  • a Delta Force: Xtreme 2 című akciójáték útmutatója
  • egy neves amerikai játékportál Game Spot Videogame Guide című kiadványa

Persze kár lenne azt hinni, hogy az Egyesült Államok elsőszámú ellensége videojátékokkal múlatta az időt. A hivatalos szervek szerint ezeket az anyagokat valószínűleg a ház többi lakója olvasgatta.

Talán jobb is így, mert bin Laden nem lett volna túl jó véleménnyel a Delta Force: Xtreme 2 című 2009-es FPS-ről. A sajtó darabokra szedte a NovaLogic alkotását, mely cég azóta sem rukkolt elő semmivel, valószínűleg még mindig az egyik sarokban sírnak a fejlesztők.

Forrás: AFP

0 Tovább

Légy te Batman!

A PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkező Batman: Arkham Knight új, stílusos élőszereplős előzetese egy örök igazságra emlékeztet bennünket: mindig légy önmagad. Kivéve ha lehetsz Batman, akkor inkább legyél mindig Batman.

A játék június 23-án jelenik meg világszerte.

0 Tovább

Hagyjon abba mindent, és nézzen viedót fotózó kutyákról

A Nikon új terméke automatikusan készít képeket, ha viselője boldog. A technológia a "Heartography" (szív+technológia) nevet viseli, és mindenképpen egy fontos problémát old meg, hiszen hogyan máshogy tudhatnánk, boldogok vagyunk-e, s főleg, mi tett boldoggá, anélkül, hogy este visszanézhetnénk a boldogságunk kiváltóiról készült képeket.

Az új kamerát a Föld legkönnyebben boldoggá tehető lényeivel, kutyákkal tesztelik. Cukiság^1000!

0 Tovább

A Honor 6 Plus a legboldogabb telefon

Nem hiszi? Nézze meg, mi várja a doboz mélyén, miután a telefont már kivette!

Na, ugye.

Forrás: Origo
Forrás: Origo

0 Tovább

Csak őszintén: Counter-Strike

Az éles humoráról híres Smosh Games YouTube-csatorna csapata elkészítette a Counter-Strike című, világszerte népszerű játék őszinte trailerét.

A videó nincs 4 teljes perc, de minden szekunduma arany, főleg akkor, ha valaki játszott a sorozat korábbi részeivel is (a legfrissebb a Counter-Strike: Global Offensive). Angolosok előnyben!

0 Tovább

Világrekordot állított fel Barack Obama

Mint azt megírtuk, Barack Obama amerikai elnök most már elérhető a Twitteren, csatlakozásával pedig egyből fel is állított egy világrekordot: mindössze 5 óra alatt szerzett egymillió követőt!

Ezzel az elnök Robert Downey Jr.-t előzte meg, akinek egy évvel ezelőtt majdnem 24 órára volt szüksége az egymillió követő összegyűjtéséhez.

Innét is gratulálunk, elnök úr!

0 Tovább

Az ausztrál iiNet a legjobb fej netszolgáltató

Áprilisban az ausztrál szolgáltatókat a bíróság kötelezte, hogy adják át annak a 4726 IP cím tulajdonosának az adatát, akiről feltételezik, hogy illegálisan töltötte le az Oscar-nyertes Dallas Buyers Club-ot. Az iiNet minden olyan előfizetőjének ingyenes jogi tanácsot ajánl fel, akiket a film forgalmazói levélben megkeresnek. (Mashable)

0 Tovább

Húsvéti tojások kódokba rejtve

A moviecode nevű tumblr megnézi, milyen kódok láthatók népszerű filmek/sorozatokban. Néhány egész meglepő dolgokat rejt, néhány pedig egyszerűségében szórakoztató:

0 Tovább

egyperctech

blogavatar

Minden, ami az Origo Techbázisból kimarad!

Feedek

Utolsó kommentek