Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Visszatért a Doom!

Emberek, eljött az, amire minden ős-PC-s játékos vár, cirka 11 éve: mozgásban láthatjuk az új Doomot! Aminek a címe csak simán Doom, és az idei E3-on fogja bemutatni a Bethesda. Tartalmasnak nem mondhatnánk a videót, de akkor is, give ’em hell!

0 Tovább

 Zúzz te is úgy, mint Godzilla!

A tavalyi amerikai Godzilla mozi óta várjuk, hogy ismét az óriási sugárhányó hüllő bőrébe bújva rombolhassunk le távol-keleti metropoliszokat.

Az azonos című konzolos játék legújabb videója most csillapíthatja kicsit pusztítás iránti éhségünket.

A Godzilla tavaly év végén jelent meg Japánban PS3-ra és PS4-re, idén nyáron pedig mi, európai rajongók is rátehetjük a kezünket.

0 Tovább

Itt az új Steve Jobs-film előzetese!

Az Aaron Sorkin forgatókönyvíró által jegyzett, Walter Isaacson könyvéből kiinduló új Steve Jobs film főszerepében Michael Fassbendert láthatjuk majd. Társát, Steve Wozniakot Seth Rogen, John Scullyt Jeff Daniels, Joanna Hoffmannt pedig Kate Winslet fogja alakítani. A film október 9-től érkezik a mozikba!

0 Tovább

A zsarolós vírus nem olcsó

Egy új zsarolós vírus (ransomware) bukkant fel, amely titkosítja a megtámadott gépen tárolt fájlokat, és "váltságdíjat" követel értük. A TeslyCrypt február és április között 76 522 dollárt, azaz több mint 20 millió forintot hozott a hackerek konyhájára.

A Fireeye biztonságtechnikai cég a Bitcoinok útját követve azt találta, hogy az 1231 fertőzött gép tulajdonosai közül 163-an fizettek - hátha visszakapják dokumentumaikat.

TeslaCrypt képernyő

0 Tovább

Hogyan készítsünk Tinder botot?

Joel Auterson mai posztjában lépésről lépésre leírja, hogyan készített egy DJ Khaled szövegeket automatikusan lökő Tinder botot.

Ha ez alapján bárki megcsinálná a Kozsó verziót, mindenképpen értesítse a Techbázis szerkesztőségét (techbazis@origo.hu)!

0 Tovább

LEGO-ból készült a halálosztó szuperfegyver

Egy magát ZaziNombiesnek nevező fiatalember legóból építette fel a Counter Strike és a Team Fortress 2 videojátékok egyik legveszedelmesebb mesterlövész puskáját. Az AWP-ként ismert fegyver a lehetőségekhez képest sokkolóan élethűre sikerült, cirka 1100 darab kockából épült.

0 Tovább

Megérkezett a macskaszimulátor!

A kecskeszimulátor után végre itt van minden nörd álma, a macskaszimulátor: Will Herring böngészőben futtatható, ingyenes játékában az a feladatunk, hogy cuki cicaként minél több holmit verjünk le a helyéről, így ébresztve fel az igazak álmát alvó gazdinkat. Sokat nem lehet ehhez hozzátenni, tessék szépen elmacskásodni!

Forrás: AFP

0 Tovább

Windows 10-zel együtt jár a Candy Crush Saga

Az új Windows 10 operációs rendszerrel együtt automatikusan érkezik majd a főként Facebookon népszerű Candy Crush Saga játék.

A Microsoft úgy döntött, alapértelmezett programmá teszi a játékot, így minden felhasználó, aki telepíti a rendszert, egyből megkapja a cukorkás őrületet. Sőt, azoknak is megjelenik, akik korábbi Windowsról frissítenek.

0 Tovább

Százezer játékost tettek lapátra a WoW-ból

A Blizzard bejelentette, hogy csalás miatt 100.000 játékost vágtak ki a World of Warcrfat című online játékból.

Bár az érintettek „csak” 6 hónapos eltiltást kaptak, azaz fél év elteltével újra hozzáférhetnek a karaktereikhez, azért ez még egy hétmilliós bázisú játék esetében is nagyon komoly büntetési hullámnak számít.

A játékosok egy része hőbörög, mondván, hogy ők nem csaltak, a Blizzard azonban hajthatatlan. A legtöbb gamert egyébként csalóprogram használata miatt érte a banhammer.

0 Tovább

Jön az új Assassin's Creed, a régi konzolok teljesen kimaradnak

A kiadó Ubisoft bejelentette, idén október 23-án újabb Assassin's Creed játék jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, majd valamikor a későbbiekben PC-re is.

Az Assassin's Creed Syndicate a viktoriánus Londonban fog játszódni, két főszereplője egy testvérpár lesz. A játék meglepő módon nem rendelkezik majd többjátékos azaz multiplayer móddal, a kreatív direktor szerint azért, mert vissza akarnak térni a sorozat gyökereihez, és az egyjátékos élményre koncentrálni.

A játék semmilyen formában nem látogat el a régebbi konzolokra (PS3, Xbox 360): már a tavalyi "Unity" alcímű epizód sem jelent meg ezekre a gépekre, de helyette egy másik játék, az Assassin's Creed: Rogue kizárólag ezekre a gépekre érkezett.

Nem csak ez a játék kerüli majd el a két régebbi konzolt, a Ubisoft bejelentése szerint többé nem fejlesztenek játékot a gépekre, csupán a táncos "Just Dance" sorozatuk újabb epizódjai várhatók Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

0 Tovább

egyperctech

blogavatar

Minden, ami az Origo Techbázisból kimarad!

Feedek

Utolsó kommentek