Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

 Zúzz te is úgy, mint Godzilla!

A tavalyi amerikai Godzilla mozi óta várjuk, hogy ismét az óriási sugárhányó hüllő bőrébe bújva rombolhassunk le távol-keleti metropoliszokat.

Az azonos című konzolos játék legújabb videója most csillapíthatja kicsit pusztítás iránti éhségünket.

A Godzilla tavaly év végén jelent meg Japánban PS3-ra és PS4-re, idén nyáron pedig mi, európai rajongók is rátehetjük a kezünket.

0 Tovább

LEGO-ból készült a halálosztó szuperfegyver

Egy magát ZaziNombiesnek nevező fiatalember legóból építette fel a Counter Strike és a Team Fortress 2 videojátékok egyik legveszedelmesebb mesterlövész puskáját. Az AWP-ként ismert fegyver a lehetőségekhez képest sokkolóan élethűre sikerült, cirka 1100 darab kockából épült.

0 Tovább

Megérkezett a macskaszimulátor!

A kecskeszimulátor után végre itt van minden nörd álma, a macskaszimulátor: Will Herring böngészőben futtatható, ingyenes játékában az a feladatunk, hogy cuki cicaként minél több holmit verjünk le a helyéről, így ébresztve fel az igazak álmát alvó gazdinkat. Sokat nem lehet ehhez hozzátenni, tessék szépen elmacskásodni!

Forrás: AFP

0 Tovább

25 év után tér vissza a legnagyobb videojáték-bajnokság

A Nintendo bejelentette, hogy visszatér Nintendo World Championships, méghozzá az idei E3-mal egy időben! A selejtezőket Amerika nagyvárosaiban rendezik meg, a döntő pedig június 14-én lesz Los Angelesben. Érdemes megnézni a bejelentéshez készített, kifejezetten vicces videót is.

A Nintendo World Championships annak idején a legjelentősebb gamer megmérettetésnek számított, nagyjából úgy, mint ma egy International, csak konkurensek híján.

Az 1990-ben tartott első és mindmáig egyetlen bajnokság keretében egy külön erre a célra gyártott játékban kellett időre teljesíteni bizonyos kihívásokat. Ezek a játékok ma a gyűjtők szent gráljai: alig néhány darab létezik belőlük, a legutóbbit 100 ezer dollárért adták el tavaly az eBay-en.

0 Tovább
1234
»

egyperctech

blogavatar

Minden, ami az Origo Techbázisból kimarad!

Feedek

Utolsó kommentek