Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Még idén kitörhet az apokalipszis

Tegnap végre hivatalosan is bejelentették a Fallout 4-et, akinek kimaradt a lenti előzetes, az feltétlen nézze meg, de csak miután bekészített maga mellé egy üveg Nuka Colát.

Ennél is izgalmasabb azonban, hogy az Amazon, a GameStop, a GMG, sőt, a játékot kiadó Bethesda saját online boltja is 2015-ös megjelenéssel tette előrendelhetővé a programot, azaz a Fallout 4 még idén megjelenhet.

Bár ez ritka eljárás a nagybetűs játékiparban, pont a Bethesdánál láttunk hasonlót: a Skyrimet a 2011-es E3-on mutatta be a kiadó, és még az év novemberében boltokba került a játék.

0 Tovább

Ilyen, amikor a Minecraft és a LEGO találkozik

Már megvásárolható Steamen a LEGO Worlds című játék előzetes verziója, mely program nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy letaszítsa a homokozó játékok királyának tartott Minecraftet a trónról. A lenti videó nagyon hangulatos, és persze kissé ironikus is, lévén a Minecraft pont a LEGO-ból merítette az inspirációt.

0 Tovább

Focista csajokkal hódít a FIFA 16

Jó hírünk van a valós és virtuális foci rajongóinak: a FIFA 16-ban végre női csapatok is megmérkőzhetnek egymással!

Forrás: EA

Igaz, csakis egymással, szóval nyugi, Messi nem fog felrúgni egy csinos hölgyet sem a szeptemberben megjelenő játékban.

Összesen egy tucat női válogatottal játszhatunk majd, köztük a német, az amerikai és a spanyol csapattal.

0 Tovább

Mad Max nem csak a moziban kemény

Újabb előzetest kapott a Mad Max játék, amit a Just Cause-okkal híressé vált Avalanche Studios fejleszt. A programban a címszereplő bőrébe bújva irthatjuk a még Maxnél is zakkantabb sivatagi banditákat, miközben saját autót építünk, és meghódítjuk a poszt-apokaliptikus senki földjét.

Forrás: Avalanche Studios

A külföldi sajtó szerencsés munkatársai egyébként nemrég kipróbálták a szeptemberben megjelenő játék egy korai változatát, és vegyes tapasztalatokról számoltak be. Reméljük, hogy a fejlesztők tudják, mit csinálnak, mert a lenti videó után hatalmas pofára esés lenne egy közepes alkotást kapni.

0 Tovább

Újra száguld a Need for Speed

Kétéves szünet után tér vissza a Need for Speed-sorozat. Az EA bejelentése szerint az új NFS egy alcím nélküli reboot lesz, ami ez év végén jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Az első játékbemutatóra az E3-ig várni kell, egy rövid kedvcsináló videót azonban már alant is megtekinthettek.

0 Tovább

Oszama bin Laden akár gamer is lehetett volna

Az amerikai hírszerzés nemrég friss információkkal szolgált az Oszama bin Láden erődje elleni 2011-es támadásról, és kiadták néhány, a terroristavezér házában talált könyv és újság címét is. Ezek között pedig akad két igen érdekes irat:

  • a Delta Force: Xtreme 2 című akciójáték útmutatója
  • egy neves amerikai játékportál Game Spot Videogame Guide című kiadványa

Persze kár lenne azt hinni, hogy az Egyesült Államok elsőszámú ellensége videojátékokkal múlatta az időt. A hivatalos szervek szerint ezeket az anyagokat valószínűleg a ház többi lakója olvasgatta.

Talán jobb is így, mert bin Laden nem lett volna túl jó véleménnyel a Delta Force: Xtreme 2 című 2009-es FPS-ről. A sajtó darabokra szedte a NovaLogic alkotását, mely cég azóta sem rukkolt elő semmivel, valószínűleg még mindig az egyik sarokban sírnak a fejlesztők.

Forrás: AFP

0 Tovább

 Zúzz te is úgy, mint Godzilla!

A tavalyi amerikai Godzilla mozi óta várjuk, hogy ismét az óriási sugárhányó hüllő bőrébe bújva rombolhassunk le távol-keleti metropoliszokat.

Az azonos című konzolos játék legújabb videója most csillapíthatja kicsit pusztítás iránti éhségünket.

A Godzilla tavaly év végén jelent meg Japánban PS3-ra és PS4-re, idén nyáron pedig mi, európai rajongók is rátehetjük a kezünket.

0 Tovább

25 év után tér vissza a legnagyobb videojáték-bajnokság

A Nintendo bejelentette, hogy visszatér Nintendo World Championships, méghozzá az idei E3-mal egy időben! A selejtezőket Amerika nagyvárosaiban rendezik meg, a döntő pedig június 14-én lesz Los Angelesben. Érdemes megnézni a bejelentéshez készített, kifejezetten vicces videót is.

A Nintendo World Championships annak idején a legjelentősebb gamer megmérettetésnek számított, nagyjából úgy, mint ma egy International, csak konkurensek híján.

Az 1990-ben tartott első és mindmáig egyetlen bajnokság keretében egy külön erre a célra gyártott játékban kellett időre teljesíteni bizonyos kihívásokat. Ezek a játékok ma a gyűjtők szent gráljai: alig néhány darab létezik belőlük, a legutóbbit 100 ezer dollárért adták el tavaly az eBay-en.

0 Tovább
123
»

egyperctech

blogavatar

Minden, ami az Origo Techbázisból kimarad!

Feedek

Utolsó kommentek