Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egyetlen kép is lehet látványos

Ez a tanulság vonható le a Need for Speed eddigi egyetlen hivatalos képéről. Mert hisz a játék már ennyiből is gyönyörűnek tűnik. Többet csak az EA E3-as bemutatóján láthatunk majd.

Forrás: Twitter

0 Tovább

Világrekordot állított fel Barack Obama

Mint azt megírtuk, Barack Obama amerikai elnök most már elérhető a Twitteren, csatlakozásával pedig egyből fel is állított egy világrekordot: mindössze 5 óra alatt szerzett egymillió követőt!

Ezzel az elnök Robert Downey Jr.-t előzte meg, akinek egy évvel ezelőtt majdnem 24 órára volt szüksége az egymillió követő összegyűjtéséhez.

Innét is gratulálunk, elnök úr!

0 Tovább

A Twitter népe a Verizon-Aol alkun röhög

Erre a napra várt az internet népe, hogy végre újra előkerülhessenek a betárcsázós poénok. A Verizon távközlési vállalat ugyanis felvásárolta az AOL-t, az egykor hatalmas internetszolgáltatót: 4,4 milliárd dollárért - igen, jól olvasta, az 1,2 ezer milliárd forint.

Meg is indult a poénáradat, miszerint az alkut biztosan Instant Messengeren vitatták meg, a részleteket pedig floppylemezre mentették, s a Verizon akár a használt cipőnket is megvehetné milliókért.

Miközben a szakértők és elemzők azon lamentálnak, hogy ez vajon milyen változást hoz a piacon, addig a trollok a Twitteren fejtették ki véleményüket a megállapodással kapcsolatban:

0 Tovább

egyperctech

blogavatar

Minden, ami az Origo Techbázisból kimarad!

Feedek

Utolsó kommentek