Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Még hogy konzolon nehéz célozni!

Elsősorban PC-s játékosként mindig is tudtam, hogy mi hiányzik nekem a konzolokról igazán: a precíz célzás.

Lövöldözős játékokban a kontroller analóg karjaival elég nehéz pontosan lőni, szemben a PC-n megszokott egérrel. Milyen jó lenne, ha konzolon is egerészhetnénk!

Nos, a Tactical Assault Commander nevű perifériával a PlayStation 4 tulajok nemsokára megtehetik ezt.

A november 30-tól kapható, 120 dolláros (33 ezer forint) kütyü tulajdonképpen egy minibillentyűzetet és egy egeret takar, melyekkel elméletileg uralkodhatunk az online csatatereken.

0 Tovább

Érkezik a kormányok új királya

A Logitech ma bejelentett két új kormányt, melyek PC-re, PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox One-ra hozzák el az autós valhallát.

Forrás: Logitech

Legalábbis reményeink szerint, melyeket az a tény táplál, hogy a gyártó G27 nevű kormányát tartják kategóriája legjobb termékének, annak ellenére, hogy nagyon nem tegnap jelent meg.

A Logitech két kormánya egyébként lényegében egy és ugyanaz, csak épp a gombok kiosztása és a driverek jelentenek fontos különbségeket. A PC-s és xboxos változat neve G920, a Sony-konzolkhoz készült kiadásé pedig G29. Áruk 399 euró, azaz nagyjából 125 ezer forint.

Forrás: Logitech

Ezért a pénzért egy prémium anyagminőségű kormányt és fém pedálokat kapunk, a gyártó ígérete szerint pedig minden korábbinál jobb érzés lesz a virtuális autóversenyzés. Már alig várjuk!

0 Tovább

egyperctech

blogavatar

Minden, ami az Origo Techbázisból kimarad!

Legfrissebb bejegyzések

Feedek

Utolsó kommentek