Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szivárvánnyal emlékszik Ivatára a természet

Mint azt ma megírtuk, szombat hajnalban elhunyt Ivata Szatoru Nintendo-elnök.

Az egész játékvilág gyászol, sőt, úgy tűnik, a természet is az 55 éves cégvezérre emlékszik: ma délelőtt gyönyörű szivárvány ragyogott a Nintendo kiotói székháza (főhadiszállása) felett, mely még a felhős égbolton is keresztülfúrta magát.

Isten önnel, Ivata úr, és köszönjük a sok szép emléket!

0 Tovább

25 év után tér vissza a legnagyobb videojáték-bajnokság

A Nintendo bejelentette, hogy visszatér Nintendo World Championships, méghozzá az idei E3-mal egy időben! A selejtezőket Amerika nagyvárosaiban rendezik meg, a döntő pedig június 14-én lesz Los Angelesben. Érdemes megnézni a bejelentéshez készített, kifejezetten vicces videót is.

A Nintendo World Championships annak idején a legjelentősebb gamer megmérettetésnek számított, nagyjából úgy, mint ma egy International, csak konkurensek híján.

Az 1990-ben tartott első és mindmáig egyetlen bajnokság keretében egy külön erre a célra gyártott játékban kellett időre teljesíteni bizonyos kihívásokat. Ezek a játékok ma a gyűjtők szent gráljai: alig néhány darab létezik belőlük, a legutóbbit 100 ezer dollárért adták el tavaly az eBay-en.

0 Tovább

Nintendo-park, valaki?

Úgy tűnik, a Universal és a Nintendo szövetkeztek, hogy valóra váltsák minden amerikai kisgyerek álmát: egy olyan vidámparkot, ami a közkedvelt japán videojáték-cég ikonikus karaktereit és játéksorozatait állítja a középpontba.

Sajnos a tervezet még korai stádiumban jár, így képek nincsenek, de ismerve a Universal által épített eddigi látványosságokat, egy nintendós Disney Landet képzelünk el, ahol Mickey Egér és Donald Kacsa helyett Mariót és Linket lehet ölelgetni egy-egy vicces fénykép erejéig.

Nektek tetszene egy olyan Nintendo Land, amihez nem kell méregdrága Wii U, csak egy jegy, ami persze ismét tuti sokba kerül majd? Ha igen, mit látnátok ott szívesen?

0 Tovább

egyperctech

blogavatar

Minden, ami az Origo Techbázisból kimarad!

Feedek

Utolsó kommentek