Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Játék közben is szól majd a Gangnam Style

Dél-Koreára összpontosító frissítést kap a Crossy Road című, roppant népszerű mobiljáték: a tavaly novemberi megjelenése óta 90 millió letöltést megélt alkalmazásba a koreai zene talán egyetlen nyugatabbra is sztárolt ásza, PSY is betör majd -- tudják, ő az a távol-keleti rapper, akinek Gangnam Style című klipjét 8 milliárdszor nézték meg a YouTube-on.

Forrás: The Guardian

PSY, aki 2,99 dolláros (kb. 830 forint) csomag fő attrakciója, a saját táncmozdulatait adja elő a játékban (igen, a lovacskás tánc is visszaköszön), miközben megpróbálja elkerülni a felé száguldó járműveket. Eközben még arra is jut ideje, hogy táncszőnyegezzen is kicsit a pályán, mely nem mellesleg Szöul Gangnam-negyedét másolja.

És a legjobb még csak most következik: PSY a saját hangján szólal meg a játékban, a dél-koreai rapper nem átallott felmondani pár sort a fejlesztők kedvéért!

Forrás: The Guardian

Nem ő lesz az egyedüli irányítható karakter, feltűnik még mellette egy harcművész, egy színész, egy profi gamer és egy tányér kimicsi is (igen, jól olvasták).

A Crossy Road egyébként egy cuki kis Frogger-klón, amiben eredetileg egy csirkét kell átsegítenünk a forgalmas úttesten. A program sikerét egyszerűségfe adja: a játékos csak az ujjával kopogtatja a képernyőr, mire a figura mindig ugrik egy sávot az úton.

És most akkor jöjjön egy kis ráhangolódás:

0 Tovább

A T-Mobile új stratégiája: leasingeljen új telefont évente háromszor!

Amerikában vezeti be először a T-Mobile a JUMP! On Demand előfizetési tervét, amivel évente háromszor is telefont cserélhetnek azok, akik aláírják a 18 hónapra szóló szerződést. iPhone 6-ot például havi 15 dollárért (~4200 Forint) lehet majd bérelni.

A kontinensen egyébként a T-Mobile a leggyorsabban növekvő telefonszolgáltató, két éve vezette be a "nemszolgáltató" (Uncarrier) programot, amiben megszüntette a havi szerződéseket, árat csökkentett, és ingyenes zenelejátszást adott előfizetőinek. Mintha kicsit más lenne a stratégia, mint itthon. (Financial Times)

0 Tovább

Magyarországra jönnek a cukimobilok

Magyarországon is kaphatók lesznek a a szingapúri Aplustec LLP kártyatelefonjai.

A Card Phone-ok bankkártya méretű, apró, színes mobilok, amik nem csak cukik, de elférnek egy pénztárcában és vízállóak (IPX8) is.

Forrás: Aplustec LLP

A CM1-Aqua, a CM1-Super és a CM1-Colour's nevű készülékek egyaránt 4 gigabájtos háttértárral bírnak, a készenléti üzemidő körülbelül 6 nap, szabványos micro-USB-n keresztül tölthetőek, a tetejébe pedig még olcsók is: 25-30 ezer forintért megvehetjük őket.

Forrás: Aplustec LLP

Elsősorban túrázásra, kirándulásra, nyaraláshoz és fesztiválhoz ajánlják, a saját okostelefon mellé kiegészítőként vagy helyettesítőként.

SIM-kártya-adaptert adnak hozzá: így nano- és micro-SIM-mel is tudjuk használni. A Bluetooth-tárcsázóval az elsődleges okostelefont is tudják irányítani. 

Forrás: Aplustec LLP

A beépített nyomkövetőnek hála, látjuk, hogy ismerősünket hol vesztettük el a fesztiválon vagy az erdőben, ahogy egy kisebb gyerek vagy idősebb rokont is be lehet mérni, ha baj van.

0 Tovább

egyperctech

blogavatar

Minden, ami az Origo Techbázisból kimarad!

Feedek

Utolsó kommentek