Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nézegessen kellemetlen képeket tech-milliomosokról

A Mashable szúrta ki, hogy a Time magazin rendszeresen borzasztó fotókat közöl a tech legnagyobb koponyáiról. Nemcsak ők, de azért rengeteg szép példa van arra, hogyan csinálnak hülyét milliárdosokról, akik valamiért belemennek a teljesen indokolatlan címlapképekbe.

Ilyet a Google AI-je se tudna álmodni. Pozitívum: ha Melissa Gates ezzel is együtt tud élni, Bill-lel örökre együtt maradnak!

Jeff Bezos 47.2 milliárd dollárt ér, mégis belement egy ilyen képbe. HOGYAN.

Dennis Crowley megalapította a Foursquare-t, és garantálta, hogy az alkalmazottainak legyen min vihorásznia a háta mögött.

Még rengeteg borzasztó képet a Mashable-n találhat!

0 Tovább

Windowsos ninjamacska lovagolja meg a T-rexet Skype-on

Ha a mai napi legjobb gifét keresi, ne menjen tovább, megtalálta. A Windows 10-es ninjamacska egy T-Rexet lovagol meg a Skype-on. Igen, jól olvasta.

De mi is ez az őrület a ninjamacskával (#ninjacat)?

A "ninjacat" a Microsoft fejlesztői csapatának belső poénja volt, mára a Windows 10 szimbólumává vált. (Rájöhettek, hogy a cicák a legmenőbb internetes népség, igazi lájkvadászok - szerk.)

Laptopmatricaként kezdte

Első körben egy tűzokádó egyszarvúra ültették fel, és laptopmatricaként lehetett 1,25 és 3,5 dollárért megvenni. Azóta a hivatalos oldalról eltűnt, webáruházakban még néha felbukkan. Azt nem tudni, hogy elfogyott, vagy szimplán csak levették a viccnek szánt terméket a Microsoft "digitális polcairól".

Az új háttérkép

Annyira felkapta az internet népe, hogy a redmondiaknak nem volt mit tenni: kiadták az eredeti képet különböző méretekben, hogy azt bárki kedve szerint alakítsa, háttérképnek, lezárási képernyőre vagy bármi másra fel tudja használni.

(Twitteren a #windows10 és #ninjacat hashtagek alatt várják az alkotásokat.)

Azóta a macska T-rexen és bálnán is lovagol már, sőt a Reddit fórumozói egy narválra is ráültették ninjacat-et.

A Skype-on bukkant fel

Miután rengetegen vettek részt az egy hét múlva érkező Windows 10 tesztelésében, fejlesztésében és tökéletesítésében, a Microsoft egy újabb aprósággal kedveskedett a rajongóknak, melyet a Skype-on belül rejtettek el.

(Spoiler: ha egy ismerősnek a Skype-beszélgetésben elküldjük a Windows 10 szöveget, a T-rexen lovagló ninjamacska megelevenedik!)

Mint az Iron Sky

Ha bárkinek erről a fenomenális Iron Sky 2 előzetese jutott eszébe, nem tévedett sokat:

0 Tovább

Videojáték 1936-ból

A Microsoft E3-as prezentációjának egyik legfelemelőbb pillanata a Cuphead című különös játék bemutatója volt.

A program egy klasszikus platformer, a főszereplő karakter a pálya egyik végéből próbál eljutni a másikig. Ami kiemeli a tömegből, az a döbbenetes prezentáció: a fejlesztőknek sikerült a ’30-as évek rajzfilmjeinek stílusát a képernyőre vinni!

Az előzetes végén még viccesen oda is biggyesztették, hogy „megjelenés 1936 + 80 év múlva”. És bár azt egyelőre nem tudjuk megmondani, hogy élménynek milyen lesz a Cuphead, az bizonyos, hogy a klasszikus Disney-féle animációs filmek szerelmesei a körítés miatt mindenképp odalesznek a programért.

Sajnos egyelőre úgy néz ki, hogy a játék Xbox One exkluzív, de ahogy anno az Ori and the Blind Forest, úgy talán ez a cím is kijön PC-re előbb-utóbb.

0 Tovább

Ilyen a HoloLensszel játszani

A Microsof bemutatta, hogyan is képzelik a játékot a HoloLens nevű kiterjesztett valóság szemüveggel. Az E3-on a milliárdokért felvásárolt Mojang által fejlesztett Minecraft egy speciális változatát láthattuk, a videó pedig többet mond ezer szónál. KELL.

0 Tovább

Ilyen lesz az új Halo

A Halo 5: Guardians végre rendesen, mozgásban is látható volt az E3-on. Szép lesz, meg remélhetőleg jó is. Megjelenés október 27-én, kizárólag Xbox One-ra.

0 Tovább

Kövessük együtt az E3-as sajtókonferenciákat!

Az E3 összes fontosabb konferenciája látható lesz ezen a YouTube-streamen, beleértve a Microsoft és a Sony bemutatóit, melyek minden bizonnyal a legérdekesebb gamer újdonságokkal szolgálnak majd. Este 6-tól indul a buli!

0 Tovább

Töltsön fel egy fotót, ez az oldal megmondja, hány évesnek tűnik rajta!

A Machine Learning blog a Microsoft Face Detection API-ját használva fotók alapján megmondja a nemét és a korát, hol pontosan, hol kevésbé. #szépújvilág

0 Tovább

egyperctech

blogavatar

Minden, ami az Origo Techbázisból kimarad!

Feedek

Utolsó kommentek