Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legindokolatlanabb kabátja majdnem egy milliót gyűjtött kickstarteren

A BauBax nevű dzseki két hét alatt közel 1 millió dollárt kalapozott össze a Kickstarteren. A dzseki (aminek széldzseki/pulcsi/blézer/pufikabát verziója van) 15, azaz tizenöt utazáskönnyítő eszközzel rendelkezik.

A BauBax egy teljesen váratlan niche piacra bukkant rá, a jelenlegi állás szerint ugyanis 6150 ember érezte úgy, hogy az életéből hiányzó tárgy az a ruhadarab, ami egyszerre tartalmaz szemellenzőt, nyakpárnát, a zippzárja egyszerre stylus és toll, és minden eszközhöz külön zsebe van. A kampánynak még 44 napja van, a határ tényleg a csillagos ég!

0 Tovább

9 óra alatt 2 millió dollár

A Shenmue III-hoz 2 millió dollárt kért Szuzuki Ju és csapata a Kickstarteren. Nos, csupán 9 óra kellett hozzá, és ez össze is jött. Még 31 nap van hátra a gyűjtésből, a játék 2017 végén jön PC-re és PS4-re.

0 Tovább

Uwe Boll mindenkit elküldött a búsba

Uwe Boll egy német filmrendező, aki azzal vált híressé (vagy inkább hírhedtté), hogy vacakabbnál vacakabb videojáték-adaptációkat készített, melyek rendre óriásit buktak. A rossz nyelvek szerint Herr Bollnak ez kapóra jött egy adózási kiskapu miatt, így gyakorlatilag a veszteséget termelő alkotásaiból tudott meggazdagodni.

Eközben persze sokan megutálták, különösképp a gamerek, akik sok kedvenc játékuk celluloid-mészárlása miatt máig haragszanak a német filmesre. Boll ennek ellenére nekiveselkedett a közösségi finanszírozásnak is, ám miután háromszor vallott kudarcot, elszakadt a cérna, és a YouTube-on küldte az anyukájába az összes olyan embert, aki nem volt hajlandó pénzt áldozni az egyébként biztosan remek Rampage 3: No Mercy című mozira.

A „fuck you all” című videó igazán szívhez szóló anyag, mondhatni a legjobb felvétel, amihez Boll valaha a nevét adta. Többek között lefikázza a Bosszúállókat, „fontos filmnek” nevezi a Rampage 3-at, és kijelenti, hogy „a közösségi finanszírozás halott”. Sőt, a végén még Hollywoodnak is búcsút int, bízzunk benne, hogy mindörökre.

0 Tovább

Kung-fu, dínók, nácik és ’80-as évek egyetlen filmben

Végre megjelent a Kung Fury című független film, amiben egy harcművész zsaru csap szét a gonosz nácik között a ’80-as években. Két bunyó szünetében még a múltba is ellátogat, hogy összehaverkodjon az ókori istenekkel, és akkor a dínófejű polgárokról még nem is beszéltem...

Forrás: Kungfury.com

Nem, még véletlenül sem az én készülékemben van a hiba, a mindössze 31 perces Kug Fury tényleg egy eszelős állatság, de szerencsére a kifejezés pozitív értelmében.

A rövidfilmre Kickstarteren gyűjtötték össze a pénzt a szokatlan műfaj rajongói, és bár annyi suska nem jutott, hogy egész estés mozi legyen a projektből, azért ezt az ingyenes, félórás szórakozást is nagyon szépen köszönjük a lelkes alkotóknak és támogatóknak.

0 Tovább

Írjon üzenetet Einstein kézírásával!

Ha Kickstarteren összegyűlik 15 000 dollár, Harald Geisler és Elizabeth Waterhouse tovább tudnak dolgozni azon a betűtípuson, amit Einstein kéziratainak tanulmányozásával hoztak létre. 

Ha a maradék 3500 dollárnyi adomány is összejön, hat hónap múlva az iOS-t futtató kütyükön Einstein kézírásával lehet majd üzengetni.

0 Tovább

egyperctech

blogavatar

Minden, ami az Origo Techbázisból kimarad!

Feedek

Utolsó kommentek