Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ilyen a Vissza a jövőbe a GTA V világában

A világ egyik legerőszakosabb, ám egyben legszórakoztatóbb akciójátéka a Vissza a jövőbe 2 évfordulójára is felkészült: a lenti videóból kiderül, milyen lenne Trevor Doki szerepében.

Na, jó, ez talán mégsem igaz; a pszichopata Trevor, aki a GTA V egyik főszereplője, bizonyára a saját fegyvereikkel lőné szitává az alkalmatlankodó terroristákat...

0 Tovább

Az igazi gamer a játékokban is csak játszik

Kevés játék bír akkora rajongótáborral, mint a Doom, melynek elvakult fanatikusai nem ismernek lehetetlent, ha kedvenc programjukról van szó.

A Doomra minden alkalom jó alkalom: karácsony, szülinap, házassági évforduló, netán apokalipszis? Egy kis démonirtás mindig feldobja az embert.

Igen ám, de mi van akkor, ha valaki már a Doom közben is csak arra gondol, hogy milyen jó lenne a Doommal játszani?

Nos, már erre is van megoldás: a lenti videón látható mod egy Doom játékgépet helyez a Doom egyik pályájára, hogy a virtuális akció kellős közepén is oszthassuk az ólmot. Csodálatos.

0 Tovább

Na, így ne szelfizz!

Nagyon sokféle klassz szelfi van, a lentiek azonban bizonyára nem tartoznak közéjük. Igazából fogalmunk sincs, hogy a képen szereplő hölgyek és urak mit gondoltak, de bízzunk benne, hogy legalább sok lájkot kaptak…

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook
Forrás: Facebook
Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

0 Tovább

A Honor 6 Plus a legboldogabb telefon

Nem hiszi? Nézze meg, mi várja a doboz mélyén, miután a telefont már kivette!

Na, ugye.

Forrás: Origo
Forrás: Origo

0 Tovább

egyperctech

blogavatar

Minden, ami az Origo Techbázisból kimarad!

Feedek

Utolsó kommentek