Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ilyen a Vissza a jövőbe a GTA V világában

A világ egyik legerőszakosabb, ám egyben legszórakoztatóbb akciójátéka a Vissza a jövőbe 2 évfordulójára is felkészült: a lenti videóból kiderül, milyen lenne Trevor Doki szerepében.

Na, jó, ez talán mégsem igaz; a pszichopata Trevor, aki a GTA V egyik főszereplője, bizonyára a saját fegyvereikkel lőné szitává az alkalmatlankodó terroristákat...

0 Tovább

Így kell vadászrepülővel rabot szöktetni

A Rockstar Games nemrég videós pályázatot hirdetett, melyben a feladat egy, a Grand Theft Auto V beépített videoszerkesztőjével készített rövidfilm elkészítése volt.

A zsűri most kihirdette a győztest, aki a WAVVES nevű banda Leave című dalához forgatott gengszterklipet.

A videó egy balul elsült rablással indul, majd vadászrepülős börtönszökésbe torkollik, mindezt pedig a játék igen látványos grafikus motorjával komponálták meg.

Akkor is érdemes megnézni, ha valakit nem érdekel a GTA V – ha másért nem, a jó számért.

0 Tovább

Perel a Rockstar a GTA-film miatt

A BBC márciusban jelentette be, hogy tévéfilmet készít a Grand Theft Auto III című játék megjelenését övező botrányokról. A skót bűnözőszimulátor sokaknál kiverte a biztosítékot, egy amerikai ügyvéd, bizonyos Jack Thompson afféle kereszteshadjáratot indított a program ellen.

Az angol tévés óriás jó ötletnek találta bemutatni az esetet a fejlesztők szemszögéből, a főszerepekre Daniel Radcliffe-t és Bill Paxtont nyerték meg.

Egy dolgot felejtettek el mindössze: egyeztetni a játékokat készítő Rockstar Gamesszel.

A stúdió az anyacég Take-Twon át beperelte a BBC-t a film miatt. A rövid közleményben csak annyit fűztek hozzá az esethez, hogy többször is próbáltak beszélni a stúdióval a dologról, mindhiába, így ez maradt az egyetlen logikus lépés.

Hogy lesz-e így valami a filmből, igazából azon múlik, hogy meg tud-e állapodni a BBC a Rockstarral.

Trevor nincs megelégedve / Forrás: Rockstar Games

0 Tovább

egyperctech

blogavatar

Minden, ami az Origo Techbázisból kimarad!

Feedek

Utolsó kommentek