Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egyetlen kép is lehet látványos

Ez a tanulság vonható le a Need for Speed eddigi egyetlen hivatalos képéről. Mert hisz a játék már ennyiből is gyönyörűnek tűnik. Többet csak az EA E3-as bemutatóján láthatunk majd.

Forrás: Twitter

0 Tovább

Már megint hülyítenek bennünket a japánok

Vagy ha nem ők, akkor valakik, akik élvezik, hogy forgatják a tőrt a játékosokban. Történt ugyanis, hogy már megint szóba került a Final Fantasy 7 totális remake-je, csak ezúttal nem PS3-ra, hanem PS4-re.

A források szerint (amik persze ezúttal is névtelenek) a ma esti Sony E3 konferencián leleplezik a játékot, melyre gyakorlatilag a PS3 bemutatkozása óta vár az egész gamer-társadalom.

2006-ban a Sony az ikonikus PlayStation 1-re megjelent FF VII intrójának 3D-s, részletes változatával sokkolta a közönséget, hogy bemutassa, milyen erős az új konzol (fent).

A játékból azonban semmi sem lett, sőt, a prezentációt készítő Square Enix szerint nem is lehetett volna, mert túl sok erőforrást zabálna fel a munka.

Hogy ma este végre lesz-e FF VII remake-je a világnak, kiderül, de ha nem, reméljük, hogy legalább annyit bejelent a Sony és a Square Enix, hogy SOHA nem lesz semmi a dologból, ugyanis egyre jobban fáj a bizonytalanság.

0 Tovább

Világvégével indult az E3

A Bethesda tartotta az első nagyobb E3-as konferenciát, a kiadó három nagy sorozatához is mutatott be folytatást. Érdekes, hogy ezek mindegyike apokaliptikus hangulatú program.

Kezdjünk a Fallout 4-gyel, mely a népszerű szerepjáték-széria legújabb felvonásaként még az idén befut PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A november 10-i megjelenésig még biztos látjuk a programot, addig is lehet örvendeni az E3-as trailernek.

Szintén ősszel érkezik a meglepetésjáték Dishonored második része. A csak simán Dishonored 2-nek nevezett játék két főszereplővel és egy teljesen új várossal igyekszik meghódítani a rajongók szívét. A bemutató videó hangulatos, igaz, a játékmenetről nem sokat árul el. Talán majd a Gamescomon.

Végül, de nem utolsó sorban a Bethesda az id Software új Doomját is magával vitte az E3-ra. Nos, jómagam, aki a gyermekkorom nagy részét a virtuális démonok bűvöletében életem, csak annyit mondhatok, hogy a texasi csapat látszólag megoldotta a gordiuszi csomót, és sikeresen ötvözte a régi játékok akciódús játékmenetét a Doom 3 lassabb tempójú horrorjával. A Doom jövő tavasszal érkezik, szintén PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Várjuk!

0 Tovább
12
»

egyperctech

blogavatar

Minden, ami az Origo Techbázisból kimarad!

Feedek

Utolsó kommentek