Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az igazi gamer a játékokban is csak játszik

Kevés játék bír akkora rajongótáborral, mint a Doom, melynek elvakult fanatikusai nem ismernek lehetetlent, ha kedvenc programjukról van szó.

A Doomra minden alkalom jó alkalom: karácsony, szülinap, házassági évforduló, netán apokalipszis? Egy kis démonirtás mindig feldobja az embert.

Igen ám, de mi van akkor, ha valaki már a Doom közben is csak arra gondol, hogy milyen jó lenne a Doommal játszani?

Nos, már erre is van megoldás: a lenti videón látható mod egy Doom játékgépet helyez a Doom egyik pályájára, hogy a virtuális akció kellős közepén is oszthassuk az ólmot. Csodálatos.

0 Tovább

A legkirályabb gamer-ajándék

Az új Doom bemutatójának örömére a Bethesda árúba bocsátott egy igencsak korlátozott mennyiségben megjelenő gyűjtői szobrocskát, melyen az első, 1993-ban megjelent játék dobozképe elevenedik meg.

A műalkotás, mely nem mellesleg minden rajongó nedves álma, 300 dollárba kerül, azaz átszámítva cirka 83 ezer forint. Ennek ellenére ha valaki a közelgő névnapomra akar meglepni valamivel, ne keressen tovább!

Érdekli, hogy mi az a Doom és miért olyan nagy szám? Olvassa el cikkünket a játéksorozat történetéről!

Forrás: Bethesda Store

0 Tovább

Világvégével indult az E3

A Bethesda tartotta az első nagyobb E3-as konferenciát, a kiadó három nagy sorozatához is mutatott be folytatást. Érdekes, hogy ezek mindegyike apokaliptikus hangulatú program.

Kezdjünk a Fallout 4-gyel, mely a népszerű szerepjáték-széria legújabb felvonásaként még az idén befut PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A november 10-i megjelenésig még biztos látjuk a programot, addig is lehet örvendeni az E3-as trailernek.

Szintén ősszel érkezik a meglepetésjáték Dishonored második része. A csak simán Dishonored 2-nek nevezett játék két főszereplővel és egy teljesen új várossal igyekszik meghódítani a rajongók szívét. A bemutató videó hangulatos, igaz, a játékmenetről nem sokat árul el. Talán majd a Gamescomon.

Végül, de nem utolsó sorban a Bethesda az id Software új Doomját is magával vitte az E3-ra. Nos, jómagam, aki a gyermekkorom nagy részét a virtuális démonok bűvöletében életem, csak annyit mondhatok, hogy a texasi csapat látszólag megoldotta a gordiuszi csomót, és sikeresen ötvözte a régi játékok akciódús játékmenetét a Doom 3 lassabb tempójú horrorjával. A Doom jövő tavasszal érkezik, szintén PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Várjuk!

0 Tovább

Visszatért a Doom!

Emberek, eljött az, amire minden ős-PC-s játékos vár, cirka 11 éve: mozgásban láthatjuk az új Doomot! Aminek a címe csak simán Doom, és az idei E3-on fogja bemutatni a Bethesda. Tartalmasnak nem mondhatnánk a videót, de akkor is, give ’em hell!

0 Tovább

egyperctech

blogavatar

Minden, ami az Origo Techbázisból kimarad!

Feedek

Utolsó kommentek