A Bethesda tartotta az első nagyobb E3-as konferenciát, a kiadó három nagy sorozatához is mutatott be folytatást. Érdekes, hogy ezek mindegyike apokaliptikus hangulatú program.

Kezdjünk a Fallout 4-gyel, mely a népszerű szerepjáték-széria legújabb felvonásaként még az idén befut PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A november 10-i megjelenésig még biztos látjuk a programot, addig is lehet örvendeni az E3-as trailernek.

Szintén ősszel érkezik a meglepetésjáték Dishonored második része. A csak simán Dishonored 2-nek nevezett játék két főszereplővel és egy teljesen új várossal igyekszik meghódítani a rajongók szívét. A bemutató videó hangulatos, igaz, a játékmenetről nem sokat árul el. Talán majd a Gamescomon.

Végül, de nem utolsó sorban a Bethesda az id Software új Doomját is magával vitte az E3-ra. Nos, jómagam, aki a gyermekkorom nagy részét a virtuális démonok bűvöletében életem, csak annyit mondhatok, hogy a texasi csapat látszólag megoldotta a gordiuszi csomót, és sikeresen ötvözte a régi játékok akciódús játékmenetét a Doom 3 lassabb tempójú horrorjával. A Doom jövő tavasszal érkezik, szintén PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Várjuk!