Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hihetetlen bejelentések az E3-on

Az idei E3 hozott néhány váratlan meglepetést, melyekre külön nem érdemes kitérni, gyorsan összefoglalni azonban mindenképp szükséges őket, a teljesség igénye a kronológiai pontosság nélkül.

Először is azok, akik a Dreamcast-éra óta várják, hogy folytatódjon a Shenmue saga, most végre tehetnek is álmaik valóra válásáért: Szuzuki Ju Kickstarterre vitte a PC-re és PS4-re készülő Shenmue III-at, mely egyetlen éjszaka alatt összekalapozott 1,2 millió dollárt a szükséges 2 millióból. A játék 29 dollárért már a miénk, a magam részéről gamer kötelességemnek tartom, hogy beszerezzem.

Szintén sokkoló volt az a bejelentés, melyet tegnap (is) pletykáltak, de nem hittük el: igen-igen, TÉNYLEG remake-elik a Final Fantasy VII-ez, azaz valószínűleg közel a világvége, ahogy Peter Vankman megjósolta. A játékról nem sok derült ki azon túl, hogy PS4-re jelenik majd meg. És hogy valamiért egy mátrixos, zöld filterrel mosták át az egészet, mert miért ne.

Szinén meglepő, hogy bár a Ubisoft az éves folytatások bűvöletében ég, azért hajlandó volt idén ésszerűen eljárni, és a tavaly megjelent, kellemes The Crew című autóversenyes játékhoz új rész helyett mezei kiegészítőt hegeszteni.

Igen, kiegészítőt: tudják, mint régen, amikor még pénzért lehetett venni komplett játékok tartalmával vetekedő küldetéslemezeket, és nem csak több tízeurós DLC-kre szórtuk el a fizetést, hogy legyen egy klassz aranyozott lópáncélunk az Oblivionban. A The Crew: Wild Run az off-road száguldozásra helyezi a hangsúlyt és novemberben jelenik meg. Örülünk.

Mint ahogy az új South Park-játéknak is örülünk, mely ezúttal nem a The Stick of Truth fantasy körítését kapja, hanem a sorozat szuperhősös vonalát erősíti. A bejelentés azért volt meglepő, mert egyrészt a botrányos rajzfilmsorozat alkotói tavaly még nem nagyon akartak új részt készíteni, másrészt pedig mert a többi ubisoftos címmel ellentétben erről tudtunkkal semmi sem szivárgott ki. A címe egyébként nem semmi: South Park: The Fractured but Whole.

És a végére hagytuk a legmelegebb pitét: a Sony végre újra bemutatta az eredetileg még PlayStation 3 exkluzívnak szánt, majd hat teljes évre eltemetett The Last Guardian című különös hangulatú alkotást, mely jövőre jelenik meg PS4-re. A játék grafikailag nem fejlődött túl sokat a 2009-es bemutató óta, de még most is nagyon szép és hangulatos. Persze mi csak akkor hisszük el, hogy lesz belőle valami, ha már játszhatunk vele...

0 Tovább

Nintendo-park, valaki?

Úgy tűnik, a Universal és a Nintendo szövetkeztek, hogy valóra váltsák minden amerikai kisgyerek álmát: egy olyan vidámparkot, ami a közkedvelt japán videojáték-cég ikonikus karaktereit és játéksorozatait állítja a középpontba.

Sajnos a tervezet még korai stádiumban jár, így képek nincsenek, de ismerve a Universal által épített eddigi látványosságokat, egy nintendós Disney Landet képzelünk el, ahol Mickey Egér és Donald Kacsa helyett Mariót és Linket lehet ölelgetni egy-egy vicces fénykép erejéig.

Nektek tetszene egy olyan Nintendo Land, amihez nem kell méregdrága Wii U, csak egy jegy, ami persze ismét tuti sokba kerül majd? Ha igen, mit látnátok ott szívesen?

0 Tovább

egyperctech

blogavatar

Minden, ami az Origo Techbázisból kimarad!

Legfrissebb bejegyzések

Feedek

Utolsó kommentek