Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jövőre az Andromédán kötünk ki

Az EA az E3-on mutatta be a Mass Effect: Andromedát, mely a méltán népszerű videojáték-sorozat negyedik felvonása lesz.

A PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re készülő program nem közvetlen folytatása a 2012-ben lezárult trilógiának, hanem sok-sok évvel az abban látott események után játszódik.

Főszereplőnk emberi karakter, neme és külseje teljesen ránk van bízva, így értelemszerűen a fenti E3-as videóban látott férfi csak illusztráció.

Mint ahogy az egész bemutatkozó anyag az: bár a játék által használt grafikus motorral (Frostbite) készült, a videó valójában csak amolyan vizuális célkitűzés, egyáltalán nem biztos, hogy a csak nagyon sokára megjelenő Andromeda is így néz majd ki.

És hogy mikor van az akkor? Nos, az EA szerint 2016 végén, ami még simán csúszhat is, úgyhogy nem szabad meglepődni rajta, hogy a játékkal kapcsolatban meglehetősen kevés információ áll rendelkezésre.

Annyi kiderült mindenesetre, hogy a történet az Andromeda galaxisba kalauzolja el a játékosokat, ahol valószínűleg új fajok, bolygók, birodalmak várják, hogy felfedezzék őket.

Forrás: EA

0 Tovább

9 óra alatt 2 millió dollár

A Shenmue III-hoz 2 millió dollárt kért Szuzuki Ju és csapata a Kickstarteren. Nos, csupán 9 óra kellett hozzá, és ez össze is jött. Még 31 nap van hátra a gyűjtésből, a játék 2017 végén jön PC-re és PS4-re.

0 Tovább

Hihetetlen bejelentések az E3-on

Az idei E3 hozott néhány váratlan meglepetést, melyekre külön nem érdemes kitérni, gyorsan összefoglalni azonban mindenképp szükséges őket, a teljesség igénye a kronológiai pontosság nélkül.

Először is azok, akik a Dreamcast-éra óta várják, hogy folytatódjon a Shenmue saga, most végre tehetnek is álmaik valóra válásáért: Szuzuki Ju Kickstarterre vitte a PC-re és PS4-re készülő Shenmue III-at, mely egyetlen éjszaka alatt összekalapozott 1,2 millió dollárt a szükséges 2 millióból. A játék 29 dollárért már a miénk, a magam részéről gamer kötelességemnek tartom, hogy beszerezzem.

Szintén sokkoló volt az a bejelentés, melyet tegnap (is) pletykáltak, de nem hittük el: igen-igen, TÉNYLEG remake-elik a Final Fantasy VII-ez, azaz valószínűleg közel a világvége, ahogy Peter Vankman megjósolta. A játékról nem sok derült ki azon túl, hogy PS4-re jelenik majd meg. És hogy valamiért egy mátrixos, zöld filterrel mosták át az egészet, mert miért ne.

Szinén meglepő, hogy bár a Ubisoft az éves folytatások bűvöletében ég, azért hajlandó volt idén ésszerűen eljárni, és a tavaly megjelent, kellemes The Crew című autóversenyes játékhoz új rész helyett mezei kiegészítőt hegeszteni.

Igen, kiegészítőt: tudják, mint régen, amikor még pénzért lehetett venni komplett játékok tartalmával vetekedő küldetéslemezeket, és nem csak több tízeurós DLC-kre szórtuk el a fizetést, hogy legyen egy klassz aranyozott lópáncélunk az Oblivionban. A The Crew: Wild Run az off-road száguldozásra helyezi a hangsúlyt és novemberben jelenik meg. Örülünk.

Mint ahogy az új South Park-játéknak is örülünk, mely ezúttal nem a The Stick of Truth fantasy körítését kapja, hanem a sorozat szuperhősös vonalát erősíti. A bejelentés azért volt meglepő, mert egyrészt a botrányos rajzfilmsorozat alkotói tavaly még nem nagyon akartak új részt készíteni, másrészt pedig mert a többi ubisoftos címmel ellentétben erről tudtunkkal semmi sem szivárgott ki. A címe egyébként nem semmi: South Park: The Fractured but Whole.

És a végére hagytuk a legmelegebb pitét: a Sony végre újra bemutatta az eredetileg még PlayStation 3 exkluzívnak szánt, majd hat teljes évre eltemetett The Last Guardian című különös hangulatú alkotást, mely jövőre jelenik meg PS4-re. A játék grafikailag nem fejlődött túl sokat a 2009-es bemutató óta, de még most is nagyon szép és hangulatos. Persze mi csak akkor hisszük el, hogy lesz belőle valami, ha már játszhatunk vele...

0 Tovább

Érkezik a kormányok új királya

A Logitech ma bejelentett két új kormányt, melyek PC-re, PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox One-ra hozzák el az autós valhallát.

Forrás: Logitech

Legalábbis reményeink szerint, melyeket az a tény táplál, hogy a gyártó G27 nevű kormányát tartják kategóriája legjobb termékének, annak ellenére, hogy nagyon nem tegnap jelent meg.

A Logitech két kormánya egyébként lényegében egy és ugyanaz, csak épp a gombok kiosztása és a driverek jelentenek fontos különbségeket. A PC-s és xboxos változat neve G920, a Sony-konzolkhoz készült kiadásé pedig G29. Áruk 399 euró, azaz nagyjából 125 ezer forint.

Forrás: Logitech

Ezért a pénzért egy prémium anyagminőségű kormányt és fém pedálokat kapunk, a gyártó ígérete szerint pedig minden korábbinál jobb érzés lesz a virtuális autóversenyzés. Már alig várjuk!

0 Tovább

Még idén kitörhet az apokalipszis

Tegnap végre hivatalosan is bejelentették a Fallout 4-et, akinek kimaradt a lenti előzetes, az feltétlen nézze meg, de csak miután bekészített maga mellé egy üveg Nuka Colát.

Ennél is izgalmasabb azonban, hogy az Amazon, a GameStop, a GMG, sőt, a játékot kiadó Bethesda saját online boltja is 2015-ös megjelenéssel tette előrendelhetővé a programot, azaz a Fallout 4 még idén megjelenhet.

Bár ez ritka eljárás a nagybetűs játékiparban, pont a Bethesdánál láttunk hasonlót: a Skyrimet a 2011-es E3-on mutatta be a kiadó, és még az év novemberében boltokba került a játék.

0 Tovább

Újra száguld a Need for Speed

Kétéves szünet után tér vissza a Need for Speed-sorozat. Az EA bejelentése szerint az új NFS egy alcím nélküli reboot lesz, ami ez év végén jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Az első játékbemutatóra az E3-ig várni kell, egy rövid kedvcsináló videót azonban már alant is megtekinthettek.

0 Tovább

Nintendo-park, valaki?

Úgy tűnik, a Universal és a Nintendo szövetkeztek, hogy valóra váltsák minden amerikai kisgyerek álmát: egy olyan vidámparkot, ami a közkedvelt japán videojáték-cég ikonikus karaktereit és játéksorozatait állítja a középpontba.

Sajnos a tervezet még korai stádiumban jár, így képek nincsenek, de ismerve a Universal által épített eddigi látványosságokat, egy nintendós Disney Landet képzelünk el, ahol Mickey Egér és Donald Kacsa helyett Mariót és Linket lehet ölelgetni egy-egy vicces fénykép erejéig.

Nektek tetszene egy olyan Nintendo Land, amihez nem kell méregdrága Wii U, csak egy jegy, ami persze ismét tuti sokba kerül majd? Ha igen, mit látnátok ott szívesen?

0 Tovább

egyperctech

blogavatar

Minden, ami az Origo Techbázisból kimarad!

Feedek

Utolsó kommentek