Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nézegessen kellemetlen képeket tech-milliomosokról

A Mashable szúrta ki, hogy a Time magazin rendszeresen borzasztó fotókat közöl a tech legnagyobb koponyáiról. Nemcsak ők, de azért rengeteg szép példa van arra, hogyan csinálnak hülyét milliárdosokról, akik valamiért belemennek a teljesen indokolatlan címlapképekbe.

Ilyet a Google AI-je se tudna álmodni. Pozitívum: ha Melissa Gates ezzel is együtt tud élni, Bill-lel örökre együtt maradnak!

Jeff Bezos 47.2 milliárd dollárt ér, mégis belement egy ilyen képbe. HOGYAN.

Dennis Crowley megalapította a Foursquare-t, és garantálta, hogy az alkalmazottainak legyen min vihorásznia a háta mögött.

Még rengeteg borzasztó képet a Mashable-n találhat!

0 Tovább

Németországban csak este 10 után lehet erotikus e-könyveket eladni

Egy bájosan naiv ítéletben egy 2002-es törvényt vett elő a német gyermekvédelmi hatóság, hogy megindokolja, miért csak este 10 és reggel 6 között lehet "felnőtteknek szóló" tartalmat eladni e-könyv árusító oldalakon.

Bár a 2002-es törvény alapvetően a mozikra vonatkozott, a hatóság úgy találta, hogy azok az online boltok, amik megszegnék a szabályozást, akár 500 000 euróra is büntethetők.

A könyvesboltoknak így egy "rejtett" szekcióban kellmajd tárolniuk a "gyermekekre veszélyt jelentő" könyveket, amik csak este 10 és reggel 6 között jelenhetnek meg.

Izgalmas lesz látni, az Amazon hogy birkózik meg ezzel, pláne Kindle-en.

Pontosan így képzelem az új szabályozást kijátszó virgonc német ifjakat, akik az online pornó helyett legálisan könyveket vásárolnának, de csak este tudnak majd. Forrás: Warner Bros.
(The Digital Reader)

0 Tovább

Tévézés ma: a világ legnagyobb könyváruháza az egyik közösségi média oldalán fogja stream-elni az új sorozatát

Az Amazon a Facebook-on fogja streamelni az angol Channel 4-on már leadott, Catastrophe nevű sorozatát.

Alternatív cím: Hír, ami sokat elárul arról, hogy a jövőben hogyan fogyasztunk majd sorozatokat, és arról, meddig áltathatják magukat a kábeltévé szolgáltatók, hogy van jövőjük.

Az Amazon általában a Prime-előfizetőinek a pilot epizódokat elérhetővé teszi, és a felhasználóival szavaztatja meg, hogy melyik sorozatokat vegye meg és tegye elérhetővé, de a Catastrophe mellett már döntöttek. A Facebook streamelés zseniális ötlet, hiszen azok az amerikaiak is láthatják (az epizód nyilván csak az USA-ból lesz FB-n elérhető).

A Catastrophe gyakorlatilag az angol Felcsinálva, kolléga teherbeejti kolléganőt egy üzleti úton, majd úgy döntenek, megtartják a babát.

0 Tovább

egyperctech

blogavatar

Minden, ami az Origo Techbázisból kimarad!

Feedek

Utolsó kommentek