Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hagyjon abba mindent, és nézzen viedót fotózó kutyákról

A Nikon új terméke automatikusan készít képeket, ha viselője boldog. A technológia a "Heartography" (szív+technológia) nevet viseli, és mindenképpen egy fontos problémát old meg, hiszen hogyan máshogy tudhatnánk, boldogok vagyunk-e, s főleg, mi tett boldoggá, anélkül, hogy este visszanézhetnénk a boldogságunk kiváltóiról készült képeket.

Az új kamerát a Föld legkönnyebben boldoggá tehető lényeivel, kutyákkal tesztelik. Cukiság^1000!

0 Tovább

Az Alibaba megmutatta, szerintük hol van a nők helye a techben

Sora Aoki japán pornószínésznőhöz hasonlító, gyönyörű és beszédes "fejlesztői buzdító" kolléganőt keresett a kínai cég a dingtalk üzenetküldő applikáció fejlesztői csapatába.

A hirdetés, ami angolul itt olvasható, leírja, hogy egy olyan nőt keres a cég, aki képes a programozók egóját megfelelően simogatni. Az Alibaba a Quartz.com megkeresésére elmondta, a női programozókat biztosan megérintő hirdetést "viccnek" szánták, és már le is vettek belőle minden nőkre, illetve külső megjelenésre történő utalást.

Lehet tippelni, mekkora adományt fog adni az Alibaba a közeljövőben valamely nőket programozni tanító kínai iskolának, hogy ezt a PR baklövést jóvá tegye.

0 Tovább

egyperctech

blogavatar

Minden, ami az Origo Techbázisból kimarad!

Feedek

Utolsó kommentek