Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ilyen a Vissza a jövőbe a GTA V világában

A világ egyik legerőszakosabb, ám egyben legszórakoztatóbb akciójátéka a Vissza a jövőbe 2 évfordulójára is felkészült: a lenti videóból kiderül, milyen lenne Trevor Doki szerepében.

Na, jó, ez talán mégsem igaz; a pszichopata Trevor, aki a GTA V egyik főszereplője, bizonyára a saját fegyvereikkel lőné szitává az alkalmatlankodó terroristákat...

0 Tovább

Ingyen szállhatjuk meg Amerikát

Izgalmas a mai nap a játékosok számára, ugyanis két remek PC-s program is ingyenessé vált. Azok, akik a borzongást részesítik előnyben, az Amnesia: The Dark Descentet tölthetik le ingyenesen a Steam rendszeréből.

A fejlesztők azért tették közkinccsé a H.P. Lovecraft írásait idéző, belső nézetes horrorjátékot, mert szeptember 22-én megjelenik új programjuk, a SOMA, így itt az alkalom ráhangolódni a víz alatt játszódó rémmesére.

Az Amnesiát elsősorban azoknak ajánljuk, akik már semmin sem ijednek meg, a Frictional Games munkája ugyanis különösen vérfagyasztó tud lenni. A játékos egy XIX. századi kastélyban barangol, miközben torz szörnyeket kerülget. A lények ellen nincs semmilyen fegyver, csak a rejtőzködés és a futás lehet a túlélés záloga. Mindehhez a klasszikus kalandjátékokból ismert logikai feladványok, valamint csavaros, sötét hangulatú történet társul.

Akik nem annyira szeretnek félni, de annál inkább világuralomra törnének, az Origin Ont he House programjának keretében tölthetik le ingyen a Command & Conquer: Red Alert 2-t, illetve annak kiegészítőjét, a Yuri’s Revenge-t.

A 2000-es évek első felének legmeghatározóbb valósidejű stratégiai játéka egy fiktív sokadik világháborút dolgoz fel a futurisztikus Szovjetunió és az Egyesült Államok között. A két fél teljesen komolytalan szuperfegyverekkel feszül egymásnak amerikai földön, nem túl szép grafika, de remek hangulat és zene társaságában.

A játék beszerzéséhez mindössze az Origin nevű online játékboltba kell regisztrálni, mely egyébként olyan, mint a Steam, csak épp az Electronic Arts nevű kiadó áll mögötte.

Fontos kiemelni, hogy akárcsak az Amnesia, a Red Alert 2 sem marad örökre ingyenes, így minél hamarabb lecsap rá az ember, annál jobb.

0 Tovább

Rég volt ennyi beteg horror, mint most

Itt az ősz, jönnek az ijesztőbbnél ijesztőbb horrorjátékok, sőt, pár program már meg is jelent, így gyorsan összeszedtük a legérdekesebbeket. Az alant felsorolt négy játék közül három azonnal elérhető, stílusukban, hangulatukban pedig erősen eltérnek egymástól, így többféle ízlést is kiszolgálhatnak. Csak egy a közös bennünk: megfagyasztják az ember vérét.

Ön dönthet hat fiatal sorsáról

Játék helyett sokkal inkább egy interaktív horrorfilmnek nevezhetjük az Until Dawn című horrorjátékot. A kizárólag Sony PlayStation 4-re elérhető szoftverben voltaképpen a nyolcvanas évek faházas horrorjait élhetjük át, úgy, hogy közben az irányítás a mi kezünkben van.

A történet szerint egy erdei kunyhóban összegyűlt baráti társaság vicce rosszul sül el, és emiatt egy fiatal testvérpár halálos balesetet szenved. A barátokat mélyen megrázza a tragédia, így egy évvel később, haláluk évfordulóján újra meglátogatják a hegyi erdőben lévő kísérteties kunyhót, hogy megemlékezzenek a lányokról.

A történet természetesen klisés, kiszámíthatónak viszont azért nem mondható, mert rajtunk múlik, merre halad. Ez gyakorlatilag egy olyan horrorfilm, ahol mi döntjük el, ki fogja túlélni az éjszakát, és nemcsak sikoltozhatunk a tévéképernyő felé, hogy „Vigyázz, balra menj!”, hanem mi magunk dönhetjük el, milyen útvonalat válasszon a főhős, kivel maradjon, kiben bízzon, és kiben ne.

Az Until Dawn a maga 6-7 órájával nem hosszú, de mivel több mint tízféle befejezéssel, és számtalan eltérő fordulattal rendelkezik, mindenképpen tartós szórakozás a műfaj kedvelőinek.

Zombiharapást szőrével

Az idei horrorjáték-felhozatal egyik meglepetéscíme mindenképp a Ubisoft Zombi című alkotása, mely annak ellenére, hogy sokan nem hallottak róla korábban, egyáltalán nem új játék. Eredetileg a 2012-ben megjelent Nintendo Wii U konzol egyik startcíme volt, amely ráadásul afféle kultikus státuszt ért el a játékosok között. Mivel azonban a Wii U bukott, a játék sem jutott el elég emberhez, és három év kellett ahhoz, hogy a francia kiadó végre más gépekre is elérhetővé tegye a túlélő-horrorjátékot.

A Zombi ugyanis teljes egészében az életben maradásról szól: egy névtelen túlélőt alakítunk az élőhalott-apokalipszis utáni Londonban, akinek nincs több dolga, mint hogy minél tovább húzza a zombikkal teli város romjai között. A történet itt másodlagos szerepet tölt be, a küldetések is csak arra jók, hogy rávegyék az embert a biztonságos menedékhely elhagyására. A Zombi egyike azon kevés programoknak, amelyek valóban félelmetessé tudják tenni a kissé elcsépelt élőholtakat.

A belső nézetes programban a zombik viszonylag gyorsan mozognak, a legmeglepőbb helyekről kúsznak elő, és bizony nem kegyelmeznek a játékosnak. Érdekes csavar a játékban, hogy ha a karakter meghal, valóban halott is marad: újraéledéskor egy teljesen új szereplő bőrébe bújunk, akinek semmije sincs, szóval ha kell a régi cuccunk, fel kell kutatnunk a saját hullánkat.

Hasonlót a PC-s játékosok már láttak a DayZ című alkotásban, a Zombi azonban annál kifinomultabb, hangulatosabb alkotás. Egy bibi van vele: mivel egy régi, elavult konzoloról írták át, ezért elég csúnyácska, és még programhibák is akadnak benne, melyek megkeseríthetik az egyszeri gamer életét. Mi mégis ajánljuk a kipróbálását, mert viszonylag egyedi akciójátékról van szó.

H. P. Lovecraft után szabadon

Persze nem kellenek idegesítő tinik vagy rothadó élőholtak ahhoz, hogy egy játék ijesztő legyen. Sőt, még csak jó grafikára sincs szükség. Nem hiszi? Akkor nézze meg a The Last Door című ingyenes kalandjátékot, mely epizodikus formában érhető el, és a második évada végén jár éppen. Egy klasszikus, kattintgatós programról van szó, melyben nem az akción, hanem a gondolkodáson van a hangsúly. Illetve az atmoszférán, mely leginkább Edgar Allen Poe és H.P. Lovecraft rémtörténeteit idézi.

A sztori szerint a viktoriánus Angliában járunk, és egy fiatalembert irányítunk, aki a legjobb barátja öngyilkossága után nyomoz. A szálak abba az elit iskolába vezetnek, ahol a két férfi nevelkedet… ennél többet elárulni pedig vétek lenne, mert ez a 2D-s, pixelgrafikás független fejlesztés tényleg a sztorija miatt erős igazán.

Érdekesség, hogy a játék egyes epizódjai magyar feliratozást kaptak. Ugyanakkor aki jól ért angolul, mindenképp azon a nyelven próbálja ki a The Last Doort, mert a spanyol fejlesztők olyan szépen írnak rajta, hogy már-már irodalmi élményben lesz része a játékosnak.

Már csak pár hét, és pelenkaszezon

A fent említett programok persze nem úgy félelmetesek, mint az Amnesia című horrorfesztivál volt néhány évvel ezelőtt: korunk egyik legijesztőbb játékát nehéz felülmúlni, így most minden szem a fejlesztőkre szegeződik, akik szeptember 22-én újabb programmal rukkolnak elő, megkísérelve a trónfosztást.

A SOMA című játék egy víz alatti kutatóbázisra invitál bennünket, ahol valami nagyon nincs rendben – hogy mégis mi, azt csak a megjelenéskor tudjuk meg, arra azonban már most számíthatunk, hogy félelemmel teli estéket nyújt majd a játék.

0 Tovább

Ezekkel a játékokkal hűljön le a kánikulában!

Hétvégén ismét hőségriadó, ami egy átlagos nördnek két dolgot jelent: egész napos elsötétítést és sok-sok játékkal töltött órát. Igen ám, de mivel játsszunk, amikor még a légkondi is izzad az ablakban, és már attól is felforr az agyvizünk, ha ajtót nyitunk a pizzafutárnak?

Nos, jobb, ha legalább a képernyőn hűsítő élményben van részünk, így most bemutatunk pár videojátékot, amelyek lehűthetik a kedélyeket.

Irány a Halálhegy!

Hol lenne szívesebben az ember 40 fokban, ha nem egy hófödte hegycsúcson? Egy kis enyhülésért pedig akár a természetfeletti gonoszt is elviselheti, ami jól jön, ha azon a Halálhegyen barangol, ahol 1959-ben kilenc tapasztalt hegymászó lelte halálát.

A Gyatlov-incidensként ismert eset máig kérdések tömkelegét veti fel, egy független játékfejlesztő stúdió pedig úgy döntött, hogy vérfagyasztó sétaszimulátor képében állít emléket az orosz fiatalok utolsó éjszakájának.

A Kholat (helyes kiejtésben „halat”) című játék a helyiek által csak Halálhegynek nevezett oroszországi fennsíkon játszódik, dolgunk pedig mindössze annyi benne, hogy összeszedjünk pár papírfecnit a szovjet hatóságok titkos jelentéseiből.

Eközben persze térdig érő hó, eszelős fagy, erős szél és démoni szellemlények nehezítik a túrát, mely minden viszontagsága ellenére is hűsítő hatású a nagy nyárvégi melegben.

New Yorkban a fenekünk is befagy

Tíz éve jelent meg PC-re és konzolokra a francia Fahrenheit című játék, mely egy afféle interaktív film: a játékosnak sokszor időre kell reagálnia a képernyőn felvillanó jelekre, amikor pedig épp nem a billentyűket püföli, a kalandjátékokból ismerős logikai feladványokat oldja meg.

A Fahrenheit korából adódóan nem a legszebb vagy legtartalmasabb játék a listán, hangulata, történetvezetése, illetve a benne meghozható, valóban súlyos döntések azonban mégis egyedi, különleges élménnyé teszik.

Hatalmas előnye továbbá, hogy egy apokaliptikus tél idején játszódik New York városában, a Nagy Alma hófödte felhőkarcolói pedig egyszerre hatnak fenyegetően és megnyugtatóan a játékosra.

A fejlesztők egyébként később teljesen átnyergeltek PlayStationre, ahol a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls című programokkal tették le a névjegyüket.

Álomvilág, jégvirágokkal és sárkányokkal

Akik a lassú filozofálgatás és a billentyűzetnyüvő akció helyett inkább arra vágynak, hogy elmerüljenek az örök tél birodalmában, a The Elder Scrolls V: Skyrim című játékkal szórakozhatnak a legjobban.

Ez a 2011-es epikus fantasy szerepjáték egy fiktív északi vidékre kalauzolja el az embert, ahol sárkányok, óriások, viking(szerű) harcosok és csodaszép, hófödte ormok találhatók.

A Skyrim elsősorban arról híres, hogy nem lehet vele keveset játszani: e sorok írójának több száz órája van a játékban, de vannak, akik ezreket öltek bele, és még mindig találnak valami újat, érdekeset. Skyrim világa óriási, a játékost pedig semmi sem gátolja abban, hogy bejárja, így tulajdonképpen még kevés is egy hétvége arra, hogy kiismerjük.

Mivel egy viszonylag ismert szoftverről van szó, esélyes, hogy ön is találkozott már vele – ebben az esetben felhívjuk a figyelmét arra a nem elhanyagolandó tényre, miszerint a Skyrimhez rengeteg könnyen telepíthető rajongói modifikáció járt.

Látott már valaha elegáns, monoklis rákokat? Ha nem, itt az alkalom!

Elveszett világ a jég fogságában

Az akciójátékok szerelmeseinek is van egy ajánlott címünk: a Lost Planet 3 nem kapott kiemelkedően jó sajtóértékeléseket, és tény, hogy közel sem tökéletes alkotás. Ha azonban óriásbogarak széttrancsírozásáról van szó egy lefagyott bolygón, kijelenthetjük, hogy egyszerűen nincs jobb a Capcom lövöldözős játékánál.

Mely egyébként történet és hangulat szempontjából igenis magas minőséget mutat: a sztori szerint egy elhagyatott, jeges planéta bányászkolóniájának mérnökeként kell boldogulnunk az extrém hideg és a nem épp barátságos élővilág közepette, miközben a többi dolgozó sem könnyíti meg az életünket.

A Lost Planet 3 egy érdekes, ízes utazás a világegyetem ridegebb régióiba, mely a legnagyobb hőhullám idején is képes megfagyasztani az ember vérét.

Ehhez pedig nem kellenek horrorklisék, elég, hogy többször hangsúlyozzák: semmi sem veszélyesebb az elveszett bolygón, mint a kíméletlen, csontkeménnyé dermesztő fagy.

0 Tovább

Ezek lesznek idén a legjobb játékok

2015 videojátékok szempontjából már most erős esztendőnek mondható, holott a java még hátra van, hisz a kiadók mindig az őszi-téli szezonra időzítik a legnagyobb sikercímek premierjeit.

Össze is szedtünk gyorsan öt olyan programot, amelyek még idén megjelennek, és minden valószínűség szerint az év legjobbjait felvonultató versenyek és szavazások esélyeseiként szállnak be a ringbe.

A teljesség igényét persze muszáj voltunk magunk mögött hagyni, és minőségbeli sorrendet sem állítottunk: egyrészt mert a felsorolt játékok még nem kaphatók, így nehéz megmondani, melyik lesz jobb a másiknál, másrészt pedig mert igyekeztünk öt különböző kategóriából kiválasztani a legizgalmasabb alkotásokat.

Ránk szakad a világvége

A szerepjátékok rajongói idén a Bethesda-féle Fallout 4-et várhatják a legjobban. A poszt-apokaliptikus szerepjáték-sorozat legújabb része a harmadik epizód csapásiránya szerint halad, azaz most is egy magányos kalandort vezérelve vághatunk neki a nukleáris senkiföldjének, hogy felforgassuk a bostoni és massachusettsi lakosok életét.

A Fallout 4 az előzetes képek és videók alapján nem lesz egy kiemelkedően szép játék, a külalak azonban ezen a téren másodlagos tényező, lévén a Bethesda a játékmenetre és a szabadságra helyezte a legfőbb hangsúlyt. A játékos karaktere végtelenségig fejlődhet, a történet végén pedig tovább lehet barangolni a világban, hogy a milliónyi mellékküldetés és levadászható mutáns több száz órára nyújtsa a szórakozást.

A Fallout 4-ben fontos szerep jut a játékos kutyájának, a történet során meghozható döntéseknek, valamint a szériára jellemző, sötét humornak. A program 2015. november 10-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, mi már tűkön ülünk és szürcsöljük a Nuca Colát.

"Nézd, egy doboz!"

Bár Kodzsima Hideo és a Konami nem puszipajtásokként válnak el egymástól, ez szerencsére nem befolyásolja a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain szeptember 1-i megjelenését.

Akik nem ismerik a több mint húsz éve futó sorozatot, azoknak elmondjuk, hogy egy lopakodós programról van szó, melyben szuperügynököket irányítva kell megmenteni a világot – vagy épp veszélybe sodorni, ez szinte mindig nézőpont kérdése, főleg, hogy a Metal Gearek híresek az összetett narratíváról.

Az MGS V-ben a játékos egy országnyi területet barangolhat be teljesen szabadon, miközben a kémfilmek összes extrém kütyüjét kipróbálja -- igaz, nem olyan elegánsan, ahogy James Bond tenné, hanem inkább gerilla katona módjára.

A játék PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is megjelenik - külön kiemelendő, hogy bár az utóbbi két gép 10 és 9 éves lesz idén, a Kojima Productions fejlesztői lenyűgöző, saját fejlesztésű grafikus motorjának köszönhetően megbirkóznak a The Phantom Pain csodálatos látványvilágával. Érdemes ámuldozni a hivatalos összehasonlító képeken!

A sötét oldalon

A többszereplős lövöldözős játékok műfajának egyik legnépszerűbb képviselője a Battlefield-sorozat, melynek alkotói most a Csillagok háborúja világába kalauzolják el a Birodalom ellen lázadó gamereket.

A Star Wars: Battlefront című programban a klasszikus filmtrilógia legendás csatáit vívhatjuk meg, úgy mint a hothi vagy az endori csatát, de a Tatooine-on és a Sulluson is összeakaszthatjuk a bajszot egymással.

Összesen 40-en indulhatunk harcba a Birodalom vagy a Lázadók oldalán, felhasználva minden olyan fegyvert és járművet, amiket a filmekben láttunk. Ide értve a Millenium Falcont, az X-szárnyú vadászokat, TIE fightereket, vagy épp a lépegetőket.

Sőt, a filmek ikonikus karaktereivel is összefutunk majd: Darth Vaderrel találkozni már most elég kellemetlen élménynek tűnik.

A Battlefront november 17-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Tökéletes bemelegítés lehet az Ébredő Erő premierjéig.

Száguldás, szeretem

Autós játékból idén már megjelent már nagyszerű darab, így az év további felhozatala kicsit szűkös, a Need for Speed viszont mindenképp megérdemli a figyelmet, mert a közönségkedvenc Underground-irányvonal örökségét viszi tovább.

A rebootként kezelt játékban a legmenőbb sport- és utcai autók vezethetők, tuningolhatók, vizualitás és teljesítmény szempontjából egyaránt.

Egy hatalmas, szabadon beautózható városban kereshetnek ellenfeleket a játékosok, hogy aztán a tőlük elnyert pénzt vagy autót visszaforgassák saját utcai versenykarrierükbe.

Az NFS-játékok hosszú történelme során a széria járt a mélyben és a csúcson is, hosszú ideje ez az első olyan epizód azonban, amely nem egy, hanem két teljes évet kapott a kiadótól ahhoz, hogy elkészülhessen. Az eredmény a grafikán látszik is, a játék nagyon szép, és remélhetőleg a program által nyújtott élmény is megfelel majd az elvárásoknak. A Need for Speed  november 3-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Űropera három felvonásban

Régi PC-s játékstílus a valósidejű stratégia, mely azonban kissé visszaszorult az utóbbi években. Sebaj, idén a szobagenerálisok azért kapnak egy jelentős alkotást, hiszen megjelenik az immár öt éve megjelent StarCraft II második, egyben utolsó kiegészítője.

A StarCraft II: Legacy of the Void a grandiózus sci-fi sztori végső felvonásaként a Protoss fajra összpontosít majd, játékmenete pedig, bár nem hoz markáns változásokat, még kiegyensúlyozottabbnak és érettebbnek tűnik, mely elsősorban az interneten háborúzó gamereknek jó hír.

A játék egyébként önállóan is futtatható lesz, azaz a Heart of the Swarmmal ellentétben nem fogja az alapjátékot igényelni. Persze az igazi rajongók már rég befizettek az előző két részre. A Legacy of the Void nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, a Blizzard azonban még idén szeretni kiadni a programot, kizárólag PC-re.

0 Tovább

Még hogy konzolon nehéz célozni!

Elsősorban PC-s játékosként mindig is tudtam, hogy mi hiányzik nekem a konzolokról igazán: a precíz célzás.

Lövöldözős játékokban a kontroller analóg karjaival elég nehéz pontosan lőni, szemben a PC-n megszokott egérrel. Milyen jó lenne, ha konzolon is egerészhetnénk!

Nos, a Tactical Assault Commander nevű perifériával a PlayStation 4 tulajok nemsokára megtehetik ezt.

A november 30-tól kapható, 120 dolláros (33 ezer forint) kütyü tulajdonképpen egy minibillentyűzetet és egy egeret takar, melyekkel elméletileg uralkodhatunk az online csatatereken.

0 Tovább

Így kell vadászrepülővel rabot szöktetni

A Rockstar Games nemrég videós pályázatot hirdetett, melyben a feladat egy, a Grand Theft Auto V beépített videoszerkesztőjével készített rövidfilm elkészítése volt.

A zsűri most kihirdette a győztest, aki a WAVVES nevű banda Leave című dalához forgatott gengszterklipet.

A videó egy balul elsült rablással indul, majd vadászrepülős börtönszökésbe torkollik, mindezt pedig a játék igen látványos grafikus motorjával komponálták meg.

Akkor is érdemes megnézni, ha valakit nem érdekel a GTA V – ha másért nem, a jó számért.

0 Tovább

Játsszon A Grand Budapest Hotel-es játékot!

A 30 perc alatt lejátszható, ingyenes játék Wes Anderson szimmetrikus és pasztell világában játszódik. A portásfiú bőrébe helyezkedve figyelhetjük meg a vendégeket, hallgathatjuk ki őket, nézelődhetünk a hotelben. Az első játékbeli "nap" végén a szobánkban egy búvárruhás, névtelen ellenálló jelenik meg, (békaember) aki felhívja a figyelmünket arra, hogy a kormány kémet küldött a hotelbe, aki vendégnek álcázza magát.

Forrás: theverge.com

Öt játékbeli napunk van arra, hogy kiderítsük, ki lehet a vendégek közül a kém, mindössze egy jegyzetfüzet segítségével, amiben vezethetjük, mit tudtunk meg a kémről. A játék szórakoztató, pontosan ott helyezkedik el a kreatív és pihentető között, ahol egy ilyen nyomott, párás csütörtöki napon szükségünk van rá. Wes Anderson rajongóknak egyenesen kötelező!

A Masquiard elérhető PC-n és Mac-en is. A New York-i Egyetem Játékközpontja fejlesztette le. A BME-től valaki nem akarja lefejleszteni a Tanút 2D-s játékként?

0 Tovább

PewDiePie hotdogosként kezdte, és fontos neki a pénz

Tegnap az Origo is megírta, hogy Felix Kjellberg, ismertebb nevén PewDiePie, 2014-ben 2,2 milliárd forintnyi dollárt keresett a YouTube segítségével.

Az olvasói és nézői reakciók elég megosztottak voltak, egyesek pedig színtiszta gyűlöletnek adtak hangot, mondván, hogy Kjellberg igazából semmit sem csinál azon túl, hogy gagyi videojátékokkal játszik, és túlreagálja őket rövid videóiban, melyeket aztán több millió ember néz meg nap, mint nap.

PewDiePie nem sokszor beszél személyes dolgokról, most azonban feltöltött egy válaszvideót, melynek az elején elmondja, hogy eleinte egy hotdogos standnál dolgozott, hogy vissza tudja fizetni a súlyos diákhitelét.

A vicces videóit csak hobbiból készítette, azt sem tudta, hogy a YouTube-bal lehet pénzt keresni. Később, amikor rájött, hogy ez lesz élete állása, természetesen belehúzott, és állítja, hogy nagyon-nagyon-NAGYON sokat dolgozik – elég megkérdezni erről a barátnőjét.

Felix saját bevallása szerint fontosnak tartja a pénzt, „ahogy mindenki más”, teszi hozzá, de azt is kijelenti, hogy nem a fizetése az, ami a legfontosabb a számára.

„Komolyan hiszem, hogy a pénz nem boldogít. Ugyanolyan boldog vagyok most, mint öt éve voltam. Örülök neki persze, hogy nem kell a lakbér miatt aggódnom, mert régen bizony elég nehezen tudtuk kifizetni.” – mondta.

Majd végül pár facebookos kommentelőnek is visszaszólt, csak hogy megfűszerezze vele a tőle egyébként szokatlanul komoly hangvételű videót.

0 Tovább

Játék közben is szól majd a Gangnam Style

Dél-Koreára összpontosító frissítést kap a Crossy Road című, roppant népszerű mobiljáték: a tavaly novemberi megjelenése óta 90 millió letöltést megélt alkalmazásba a koreai zene talán egyetlen nyugatabbra is sztárolt ásza, PSY is betör majd -- tudják, ő az a távol-keleti rapper, akinek Gangnam Style című klipjét 8 milliárdszor nézték meg a YouTube-on.

Forrás: The Guardian

PSY, aki 2,99 dolláros (kb. 830 forint) csomag fő attrakciója, a saját táncmozdulatait adja elő a játékban (igen, a lovacskás tánc is visszaköszön), miközben megpróbálja elkerülni a felé száguldó járműveket. Eközben még arra is jut ideje, hogy táncszőnyegezzen is kicsit a pályán, mely nem mellesleg Szöul Gangnam-negyedét másolja.

És a legjobb még csak most következik: PSY a saját hangján szólal meg a játékban, a dél-koreai rapper nem átallott felmondani pár sort a fejlesztők kedvéért!

Forrás: The Guardian

Nem ő lesz az egyedüli irányítható karakter, feltűnik még mellette egy harcművész, egy színész, egy profi gamer és egy tányér kimicsi is (igen, jól olvasták).

A Crossy Road egyébként egy cuki kis Frogger-klón, amiben eredetileg egy csirkét kell átsegítenünk a forgalmas úttesten. A program sikerét egyszerűségfe adja: a játékos csak az ujjával kopogtatja a képernyőr, mire a figura mindig ugrik egy sávot az úton.

És most akkor jöjjön egy kis ráhangolódás:

0 Tovább
«
1234

egyperctech

blogavatar

Minden, ami az Origo Techbázisból kimarad!

Feedek

Utolsó kommentek